Jump to content

  • 0

I cant see CDLC's anymore on the search page


Rodsent
 Share

Question

When ever I load up custom forge's search engine no CDLC's show up, whenever I type in something in the search bar and press search it doesn't do anything, I cant see all the latest uploads, It's like the site is broken for me or something, is there a way to fix this?

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0

Been having an odd issue with Ignition for at least the past month or so.  When the page would open, there would be no CDLC visible.  Up until last night, refreshing the page would fix the problem.  For the past 18 hours or so, refreshing no longer does the trick.  . 

To the last I grapple with thee; from hell's heart I stab at thee; for hate's sake I spit my last breath at thee.

 

 

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy