Jump to content

  • 0

Vanishing posts


Shad
 Share

Question

This happens to me all the time on this site for some reason, and by all the time I mean like 65% of the posts I make on someone's dlc just vanish and never post after typing it out and hitting enter.

 

Does this happen to anyone else?

 

Everyone who reads this, thanks for all your cdlc's. Sorry you don't get my feedback, I have been trying, but after typing something out for 20min and having it vanish for the 2nd or 3rd time I usually leave site in frustration.

 

This is the only site this happens to me on and it happens more often than the post actually goes through. Up until now I have been copying each post (when I remember) before hitting enter so I can try again and again to paste it and get it to go through. Getting to be too much so I just wanted to say thanks to everyone, and sorry my feedback never goes through for some reason, it hasn't been for a lack of me trying.

Link to comment
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Happens to me, too. Not just as often as you describe, though.

 

Please be aware there is also the option to restore an auto-saved message (see the time stamp in the bottom left cornor of the editor). I think it is saved every minute or so and will restore most of what you have written before you hit "post" ;-)

Check out my easy tutorial on how to add a metronome to your CDLC: Mute the original music, play only with the metronome and find out how good you really sound! Also: Find CDLCs that have the metronome enabled!

 

Want a USB-Footswitch that you can use to control the tone selection and all the menus in Rocksmith? Check out Rodman's Tutorial and my additions to that!  Footswitch_Logo.png

My CDLCs: Devin Townsend - Life, Deep Peace, Ih-Ah!, Deadhead; Farin Urlaub - Ok

My ideas for new features in Ignition, e.g. filters for Multitrack CDLC and Metronome CDLC.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I confirm that this happens randomly often, so often, I ctrl-c copy my post.

Unluckily the auto-save is empty after sending the post which doesn't display.

I noticed that reloading the page gives you back the auto-save content. Strange...

Sometimes I have to retry 2-3 times, sometimes it's impossible to send the post, after many trials.

I thought it was a browser problem, I use Opera.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

My problems appear under Windows 8.1, Firefox (auto update enabled, so I assume it is always up to date)

Check out my easy tutorial on how to add a metronome to your CDLC: Mute the original music, play only with the metronome and find out how good you really sound! Also: Find CDLCs that have the metronome enabled!

 

Want a USB-Footswitch that you can use to control the tone selection and all the menus in Rocksmith? Check out Rodman's Tutorial and my additions to that!  Footswitch_Logo.png

My CDLCs: Devin Townsend - Life, Deep Peace, Ih-Ah!, Deadhead; Farin Urlaub - Ok

My ideas for new features in Ignition, e.g. filters for Multitrack CDLC and Metronome CDLC.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy