Jump to content

  • 0

Cdlc crashes game after tuning


slayerad2000
 Share

Question

I have created another cdlc this week and after testing it out it always crashes back to the desktop after tuning the guitar or bass.

I have repackaged numerous times and still get the same result.

I have made a bass only version,Guitar only version and a version with guitar and bass and all crash after tuning

I have made around 8 tracks this week and all work except the 1.

Any ideas what could be causing the problem?

Link to comment
Share on other sites

13 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I had this problem a couple of times when using the auto DD creator in the tool kit. It would crash the song after tuning. Everything would look like it was ready to play but the frets will not start scrolling. If you used the DD creator, it might be the problem.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I had an issue this week where somehow I'd doubled the guitar part's notes onto two difficulty levels. I deleted the notes from the lower difficulty levels (3) and left only the notes for the highest level (4) and the custom worked. Maybe have a look at this?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

@@slayerad2000, its a showlights issue, you can manually fix that by removing count attribute and pack again without "update SNG" feature through packer.. just got it to work now, I'll see what's wrong with it :) 

And bass seem in D standard but you can freely select all notes and increase them by 1 fret up and mare is correct :)

Link to comment
Share on other sites

  • 0

@@slayerad2000, its a showlights issue, you can manually fix that by removing count attribute and pack again without "update SNG" feature through packer.. just got it to work now, I'll see what's wrong with it :)

 

Do you remember if the older broken customs also could have the count issue. I have a lot of earlier RS2 customs done with the count attribute but since a few customs im not using it anymore. I havent had the bug happen with the latest customs that i have done, maybe there is a connection between the count attribute and the bug?

 

Is the count in even supported by RS2?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

@@slayerad2000, its a showlights issue, you can manually fix that by removing count attribute and pack again without "update SNG" feature through packer.. just got it to work now, I'll see what's wrong with it :) 

And bass seem in D standard but you can freely select all notes and increase them by 1 fret up and mare is correct :)

 

Thank you for looking at it but to be honest i have no clue about what you told me is wrong with it

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Sorry for late answer, I was busy, here is your custom(originally it was in E std, but I changed bass to Eb t atch all wasp songs, didn't check guitar so recheck it again please.http://www.mediafire.com/download/xk232puy2n3mkta/WASP_CRAZY_v1_p.psarc

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy