Jump to content

  • 0

Only amps show when i play cdlc


Pingasaurasrex
 Share

Question

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Administrator

If everything but CDLC work, you clearly missed a point

 

Are you sure you got the .dll in Rocksmith 2014 root folder under steam/steamapps/common/Rocksmith 2014?

 

Have you tried both dll (and make sure you delete the one you tried before testing the other)?

 

Do you have a console window opening when launching Rocksmith?

 

And moved to the help section of the forum.

Firekorn's workshop
In Flames Discography

#FirekornHasDoneNothingForTheCommunity

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Administrator

The .dll or the patcher (only use one at the same time or they won't work) have to be place in Rocksmith 2014 root folder.

 

If you don't have a console window oppening when launching the game with the .dll means that you probably got it wrong.

Firekorn's workshop
In Flames Discography

#FirekornHasDoneNothingForTheCommunity

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy