Jump to content

  • 0

minor search issue


dpslikeits1999
 Share

Question

The search box says "Search by artist or title".  However, it seems to search all the fields including album and member.   No biggy, just not entirely accurate.

 

Also, another minor issue, I have to hit the search button (magnifying glass).  In the previous version, the search would start before I was finished typing.  It was like it read my mind and just knew I was going to hit that magnifying glass.  Now, I'm developing carpal tunnel syndrome with all the magnifying glass button mashing.  I'll overcome but just trying to make the world a more perfect place.   

 

Oh, other than that fabulous.  Really nice look.  I especially like the preview ability and the lack of the individual cdlc pages.

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Administrator

Just a hint, you know "enter" works so you don't have to hit the magnifying glass, right? :D

"Just remember: when something breaks, kick it as hard as you fucking can"

-Trent Reznor
Support Me (Via Patreon)

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Is it a matter of server load or something?

 

I, too, have really accustomed to the autosearch feature. It is faster in general, because you don't have to type the whole word. It makes you realize typos much faster, too :)

Check out my easy tutorial on how to add a metronome to your CDLC: Mute the original music, play only with the metronome and find out how good you really sound! Also: Find CDLCs that have the metronome enabled!

 

Want a USB-Footswitch that you can use to control the tone selection and all the menus in Rocksmith? Check out Rodman's Tutorial and my additions to that!  Footswitch_Logo.png

My CDLCs: Devin Townsend - Life, Deep Peace, Ih-Ah!, Deadhead; Farin Urlaub - Ok

My ideas for new features in Ignition, e.g. filters for Multitrack CDLC and Metronome CDLC.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

on the filters search I'm trying to narrow by member and get nothing from any members.  If I browse and click on members sort (top of column) i get a tables error with a link to a tables website, clicking the up down sort feature does not seem to sort into any type of discernible order.

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy