Jump to content

  • 0

Display problems with some CDLC


Guardian667
 Share

Question

Some time ago I got an issue with some of my newer CDLC. When playing them, the chords are not being displayed correctly. The strings which have to be touched in certain frets are being displayed correctly, but all the others - also the ones which are being played empty and the ones which must not be played - are not being displayed as they should. There seems to be some sort of blur effect. It results in huge colored beams (corresponding to the color of the strings), which cover mostly the full width of the screen.

 

Most interestingly, this effect appears only in some CDLC. Inthronisiert first moment I thought that it might be a corrupt file, but meanwhile I have 10 or more of those songs with this effect.

 

Does anyone has an idea about the reason and about how to treat it?

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Administrator

@@Guardian667 This is an issue that happen when the creator of the file uses outdated tool.

 

You can repair that by using CFSM app : http://ignition.customsforge.com/cfsm

Firekorn's workshop
In Flames Discography

#FirekornHasDoneNothingForTheCommunity

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Developer

Open up the dropdown 'Repairs Help' menu while you are in Song Manager to read about the available options.

 

IGWOS - make sure you are using the latest beta version of CFSM.

Are you tired of AV False Positives???  Now accepting donations on my website (Click Here)  Your donation will be used towards buying a code signing certificate.   CGT is now compatible and safe to use with Rocksmith® 2014 Remastered ... 

 

Latest Build of Custom Game Toolkit (CGT) w/ Game Save Gigbox       Latest Build of Rocksmith Toolkit       Latest Build of Customs Forge Song Manager (CFSM)

 

All bug reports and help requests please include your: OS, CPU, AV, .NET Framework versions along with a description of the issue (include screenshots of error if possible).  It should go without having to say ... make sure you are using the latest build before submitting bug reports or asking for help.

 

*  Remember to use your magic words (please and thank you) if you would like a response.  Don't use phrases like 'thanks anyhow' as it is demeaning.

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy