Jump to content

  • 0

dlc songs not playing


badboy3877
 Share

Question

Hope i'm on the right page for this. i recently redownload R.S as well as custom forge. I have the link i need D3Dx9_42.dll on my computer. i was able to download some songs they show up in my play list. i am able to tune the guitar and once that is done nothing else happens. no tab lines or anything. not even the music plays. am i missing another file or has any one else ran into this problem. any info would be greatful

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Moderator
1 hour ago, badboy3877 said:

i am able to tune the guitar and once that is done nothing else happens. no tab lines or anything. not even the music plays.

 

If songs show up but don't start there's something wrong with the .dll (assuming you're on pc). It's either the wrong one, in the wrong place or has been renamed.

First off I'd re-download it to be safe.
Then make sure it's in the root folder (same folder as the rocksmith2014.exe not the dlc folder) and hasn't been renamed (no (1) at the end or something). That should hopefully fix it.

If all else fails you can try using rsmods to install the dll for you.

Ea3cCUQ.png                                               "Be excellent to each others"-Kurokotei / 黒皇帝                                                Gh59blB.png

My todo list (majorly outdated)                                           Modding thread (dead)                                        500 songs hype

Link to comment
Share on other sites

  • 0
1 minute ago, coldrampage said:

If songs show up but don't start there's something wrong with the .dll (assuming you're on pc). It's either the wrong one, in the wrong place or has been renamed.

First off I'd re-download it to be safe.
Then make sure it's in the root folder (same folder as the rocksmith2014.exe not the dlc folder) and hasn't been renamed (no (1) at the end or something). That should hopefully fix it.

If all else fails you can try using rsmods to install the dll for you.

I'll give that a look

Link to comment
Share on other sites

  • 0
16 minutes ago, badboy3877 said:

I'll give that a look

That was it looks like I had a 1 on the dll removed it and it started working. Thanks for the help

 

17 minutes ago, badboy3877 said:

I'll give that a look

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy