Jump to content
  • 0

Missing all notes?


rmpinky
 Share

Question

Hi guys, making a CDLC but having a slight issue. I've previously made a CDLC without any issue (just the one) but this new song I seem to be 'missing' each note, even though I can hear I'm clearly playing it, and on speed 1.....

 

I've got two tones from EoF, created with toolkit and is in D drop C tuning (maybe that's the issue?)

 

Any help is appreciated..

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Administrator

Make sure that the tuning is correctly set in EOF and the toolkit or it will mess up the recognition system.

 

Envoyé de mon ARCHOS 80G9 en utilisant Tapatalk

  • Like 2

Firekorn's workshop
In Flames Discography

#FirekornHasDoneNothingForTheCommunity

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Been there, done that. The TAB said in was in E standard, but it was very definitely Eb. I almost went crazy. Changed the tuning in EoF and viola, fixed.

 I'm Allergic To Stupidity. I Break Out In Sarcasm.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy