Jump to content

  • 0

WyngsTriumphant
 Share

Question

Title.

 

I'm on Edge on Win10. Try to log in, but as soon as I do and click the search feature, just get sent right back to login screen, despite already being logged in.

 

I tried switching my browser over to Chrome, since that's supposed to be supported, but nope. Same exact problem.

 

Also, didn't the button for the CDLC search used to have "Ignition" in the name? Somewhere in there? I don't recall the tab being called CDLC Search... maybe a minor detail, or maybe I'm just wrong.

 

Anyone else? Any fixes besides simply switching browser and simply restarting or waiting (already tried)?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

This happened to me the second time I came back to search for songs.  I tried different browsers, deleted browser cache but was still getting the login loop.  Every time I signed in I always unchecked the Remember Me box.  Finally, I went back to my original browser (IE), signed in and left the Remember Me box checked and that worked.  I was able to go to the CDLC search.  Hopefully this helps some of y'all.

  • Like 1

If you're going to be a fucking rock star, go be one.  People don't want to see the guy next door on stage; they want to see a being from another planet.  You want to see somebody you'd never meet in ordinary life.  -Lemmy

 

Whether you think you can or think you cannot, you're right.  -Henry Ford

 

Semper Fi.  -USMC

Link to comment
Share on other sites

  • 0

The same issue has been happening to me for months now. For both chrome and edge I am unable to access ignition. My cache for both browsers is completely wiped and still nothing has changed. I come back periodically for another attempt but only to find the same problem reoccurring. By chance, has anyone found a solution to this loop?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I have been having this issue since creating an account. Login loop. Can't search CDLC. Tried all of the tips on the FAQ. None of that worked. Emailed support. No answer. Kept getting the login screen.  I Just tried leaving the remember me box checked, and presto. I'm able to access the CDLC search. Thanks to TheMechanic for the fix. The Mods should put this fix in the FAQ. Many people uncheck those boxes.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Can't get into the CDLC search. The inspector shows a few errors and a lot of JS console.log() statements. One of the errors is a "too many redirects" error. Please simplify your authentication code. Just store the the target url on the session or some other variable and then redirect to a login page to authenticate, then use that variable to send the user to the page they wanted to get to, in this case the CDLC search page.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy