Jump to content

  • 0

1 file failed to validate


spacey7
 Share

Question

I run this in Steam  every time  before i play RS 2014..every time it says " 1 file failed to validate and will be re-acquired"..if i run it again later without launching RS ,,,it says all files validated...Is there a way to find out which file is causing this? Also after i launch RS 2014, i alt-tab,right click speakers and check properties of recording device...Go to levels and it is usually 17 ,,which i up to 77...these numbers are usually always the same (17)..sometimes though it comes up as some other number that doesn,t have a 7 in it...wondering if this is the file that causes this?

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Administrator

@@spacey7 You shouldn't need to change the device volume with windows, the calibration and the gain adjustment in the Rocksmith option should already set it to the perfect level for your own situation, fiddling with this can only make things worst.

 

I'm not sure what can make the file being corrupted for steam to not validate it but you can always try to not change the windows volume of the cable and see if it still does it.

Firekorn's workshop
In Flames Discography

#FirekornHasDoneNothingForTheCommunity

Link to comment
Share on other sites

  • 0

ok, calibrated in-game...played a song..exited...ran validate file,,said 1 file failed.....started game again,played song, exited..didn,t run the file validate....started game again and it played fine ...Not gonna bother running the validation if it seems ok..

 Also, i think it sounded a little bit better after calibrating in game...Volume was fine..Must,ve been messing things up with device volume like you said !

Thanks!!

Link to comment
Share on other sites

  • 0

ok, calibrated in-game...played a song..exited...ran validate file,,said 1 file failed.....started game again,played song, exited..didn,t run the file validate....started game again and it played fine ...Not gonna bother running the validation if it seems ok..

Also, i think it sounded a little bit better after calibrating in game...Volume was fine..Must,ve been messing things up with device volume like you said !

Thanks!!

Check the CDLC Song Manager program. That'll help you out a lot!

 

Sent from my SM-J327P using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy