Jump to content

Xaphist

Member
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Everything posted by Xaphist

  1. Thanks for the replies! I tried a bunch of stuff and I think I figured it out. Basically I had just upgraded to the most recent version and I was importing a template created by my older version. Once I just started a new one from scratch everything worked fine. Hopefully if I go back to update other songs I won't run into this issue! Thanks!
  2. I figured out my issue. I was using an out of date version of the Toolkit. I updated it and now when I generate a psarc I see the XML. You guys rock so hard thanks for being so awesome and helpful... but now I am getting an error! I am moving this to a different thread so I don't hijack this one. http://customsforge.com/index.php/topic/46361-thread-exception-null-reference/
  3. Hello, I am having an issue when I try to add altered showlights. My package generates correctly until I add a showlights arrangement. At that point I get the thread exception error below. Any ideas? Thanks!! 2018-07-08 12:07:07.6474 | RocksmithToolkitGUI.Program (INFO) : RocksmithToolkitGUI.Program.Main RocksmithToolkitGUI: v2.8.4.1-82e47ea8 BETA RocksmithToolkitLib: v2.8.4.1-82e47ea8 BETA RocksmithToolkitUpdater: v2.8.4.1-82e47ea8 BETA OS: Microsoft Windows NT 10.0.17134.0 (64 bit) Runtime: v4.0.30319.42000 JIT: MsX86 Wine: 2018-07-08 12:07:35.5294 | RocksmithToolkitGUI.Program (ERROR) : RocksmithToolkitGUI.Program+<>c__DisplayClass1_0.<Main>b__1 RocksmithToolkitGUI Void UpdateSongXml(RocksmithToolkitLib.DLCPackage.Arrangement, RocksmithToolkitLib.DLCPackage.DLCPackageData) Exception cached: System.NullReferenceException Object reference not set to an instance of an object. Void UpdateSongXml(RocksmithToolkitLib.DLCPackage.Arrangement, RocksmithToolkitLib.DLCPackage.DLCPackageData) at RocksmithToolkitGUI.DLCPackageCreator.DLCPackageCreator.UpdateSongXml(Arrangement arr, DLCPackageData info) at RocksmithToolkitGUI.DLCPackageCreator.DLCPackageCreator.btnPackageGenerate_Click(Object sender, EventArgs e) at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent) at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks) at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam) System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at RocksmithToolkitGUI.DLCPackageCreator.DLCPackageCreator.UpdateSongXml(Arrangement arr, DLCPackageData info) at RocksmithToolkitGUI.DLCPackageCreator.DLCPackageCreator.btnPackageGenerate_Click(Object sender, EventArgs e) at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent) at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks) at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
  4. @@iminashi Ah gotcha. The previous post said "unlock" instead of "unblock" so I didn't get it. But I did as you instructed and it solved this issue. Thanks!
  5. I'm getting a similar error. I can install but every time I run I get an error like this. Not sure what was meant by "unlocking the zip in properties". Any ideas? I tried reinstalling but that did not work.
  6. @@iminashi @@firekorn Thanks for your replies! But now I am more confused than ever. I've never seen a "cst_showlights.xml". The Rocksmith toolkit is supposed to generate this? Am I supposed to just make my own xml file that contains the code above? When I do that I get an error.
  7. @@firekorn The responsiveness of this forum never ceases to amaze me! Thanks! But I actually am interested in doing this! Can you help me answer my questions from this thread? I can't seem to get mine working http://customsforge.com/index.php/topic/30557-guidelines-for-official-looking-customs/page-2 Thanks!
  8. Can you elaborate on showlights? Where in the XML do we put the code? Does the count matter? In a song with more than one arrangement do you need the code in every XML file? Showlights are easily the most exciting thing I've learned about in years of making customs! It's like a whole new world! Lots of my tabs are live songs too so I can even find recordings and try to somewhat match the lighting changes. You rock thanks for putting this together!
  9. Section 12 of this thread shows this -- but doesn't say where to actually put the code in the XML file. http://customsforge.com/topic/30557-guidelines-for-official-looking-customs/?p=219855
  10. Hello All, I am having an issue where when I manually add leading silence in audacity to my MP3 before importing it into EOF, the output WAV file in the song folder has cut out the leading silence. The OGG file however keeps the leading silence. So when I use that WAV in WWise to make the WEM file, my chart does not sync with the audio. As a workaround I have been manually creating a WAV using audacity and using that to make the WEM file, but it would be nice if I could skip that step. For some reason the "add leading silence" in EOF doesn't work (I have posted a separate topic a while back about that), so that is why I need to manually add the silence before importing to EOF. Just wanted to post this workaround in case anyone else has their charts out of sync after adding leading silence before importing it to EOF. Cheers! -Hunter
  11. This thread talked about some different possible crowd events. Looked around in the menus and I couldn't figure out how to add those. Can someone give me a quick crash course on how to use these?
  12. @@raynebc and @@iminashi Thanks for your help guys! It blows my mind every time how helpful this community is. I tried removing FHP per iminashi's "simple way", but it didn't fix the problem in RS. Is there a different way to do this than Note > Rocksmith > Remove FHPs? Maybe I was doing it wrong. Used Raynebc's handshape way and that did give me the output I was looking for. Thanks guys! :lol:
  13. @@raynebc the image just says "error"
  14. Hello All, Having an issue authoring a chord slide with an open note. Tried tech notes, ghosting the middle open note, etc. Can't seem to make it display the open note correctly. See below for EOF and RS views. When I author it in GP5 and import, it turns it into separate chords. Thanks, -Hunter http://i.imgur.com/IFSREAx.png http://i.imgur.com/NnGqEMt.png
  15. Here is the ogg file (although I remade it after the error, but I still get the error on it when I try to add the silence): https://www.dropbox.com/s/f72jsqqm87noqzv/guitar.ogg?dl=0
  16. Hello Guys, I am experiencing an error every time I try to add leading silence. It tells me adding leading silence failed and then asks me if I want to undo. I hit yes but it is still messed up afterwards. I am okay with not being able to add leading silence, but this also caused an error in my chart. At the 3 second mark, the song now just ends and I can see on the chart that there is a red line signifying the end of the audio. I can also no longer hear any audio for the song in EOF. Anyone have any ideas? How to make leading silence work and how to fix my current chart? Thanks!! Here is the EOF file: https://www.dropbox.com/s/e22liiki0x9z8xm/notes.eof?dl=0 http://i.imgur.com/5vBg2pa.png
  17. Hey all, I turned off grid snap for one quick thing and now I cant turn it back on. Both toggling grid snap in the options as well as the G hotkey do not work. The problem persists with different songs loaded (ones that I did not have this issue with). Any ideas? Thanks! UPDATE -- not sure how but it randomly started letting me turn it off and on again freely but I dont know how to delete this post... sorry
  18. I figured it out! I had 2 separate files for the same song in my DLC folder. I deleted one of the duplicates (they had different file names but everything else was the same) and after deleting one it worked fine
  19. I am getting an unusual glitch. I made this custom song: https://www.dropbox.com/s/onjvoz7hcyvrmma/Umphreys_Miss_v_p.psarc?dl=0 It was working fine for a while, but I made some tone edits and then when I went to test them out the song selection screen freezes when I select the song. But not crashing, I can still use the letter keys to sort the song list, but cannot do anything else. I've tried everything I can think of. Anyone have any ideas? Thanks!
  20. First, Raynebc you are a god. Your software and quick replies to everyone is really amazing. Done a lot of charting lately and theres a few things I think would improve EOF. 1) Some way to edit the note fret without going into the "n" screen. I was thinking control + scroll wheel to increase or decrease note value would be handy. OMG after submitting this I tried control and scroll and it already did that. Holy shit Rayne, you read minds. 2) Zoom in!!! 3) Triplet grid snap as one of the choosable options vs custom 4) Information panel shows current tone in effect for selection 5) Help options which list all hotkeys. I've had to find out a lot from the forums or by accident -- even simple ones like slides and bends. 6) Add measures and change measure number of beats while keeping it the same time length. Again, this community wouldn't be here without you Rayne, so thanks again!!!
  21. My trill didn't import correctly from guitar pro, and I can't find the option to change the note value to trill in the "N" menu. Anybody know how to do this? EDIT -- under the note in EOF it does say TR, but when I load into rocksmith it doenst show a trill
  22. @@Alex360 @PC Plum Remaking the WEM using Wwise 2013 fixed the issue. Thanks!!
  23. I cant find the 2013 version of Wwise, can i get a link? Edit NVM I found it: https://www.audiokinetic.com/downloads/previous/?id=2013.2.10_4884
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy