Jump to content

Lazsterr

Member
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Everything posted by Lazsterr

  1. Mornin folks, As I was trying to fix a CDLC that I want to play, I found out that whenever I try to open the RS2014 toolkit, it just...doesn't. The circle spins and then a whole lotta nothing. I'm curious if it's my Avast AV, though I have disabled it and still have not seen any progress on this. Anyone able to help? Thanks a bunch!
  2. My Rocksmith toolkit won't open. On windows 10, newest version. I click the EXE and nothing happens. Any help?
  3. Hey guys, I'm working on a CDLC's tone changes, and I'm having a funky issue where it doesn't want to change back to the default tone when I insert the tone change. Basically it only changes tones once and never changes again, causing the song to sound kinda ugly. Does anyone know a fix? Would it be because the tone I want to change to is the default? Thanks
  4. Nevermind. I figured it out - sorry. Hopefully I'll be uploading this cDLC soon - though I'm not expecting it to be top-quality, haha.
  5. I apologize, but I have to chime in here. @@cozy1 that version of WWise does nothing when I try to install it. It looks like it's doing somethingm, then it's just...gone. I've been working on this cdlc for longer than I care to admit...and to see it fail on the last part...why?! :(
  6. THANK YOU! The Weezer inlay is one I've wanted. If you can make more, could you by chance do an ODESZA one? Cheers, and thanks again!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy