Jump to content
  • 0

(Tried to skim FAQ) No song loads after tuning


Paradis
 Share

Question

I'm sure this is the noobiest of questions -- but here i am. I tried to read the FAQ crash thread but it's written for those that are already familiar with the functionality and general "what it looks like it when it's working" perspective... i have no idea, i just bought the game and followed the video --> bought the Smashing Pumpkins track, downloaded the RSMod, and then came here... songs appear in the game selection but nothing happens after the tuning phase.

I'm wondering if my setup has something to do with it... I run steam and apps and such off my D/drive, not my C/drive... of course the RSM mod.exe downloaded and was launched on the C/drive and wondering if maybe in some backwards way that's effecting the ability of the game to actually start playing the song... it's weird -- the preview when you select the song and decide what mode you want to play --- you can hear the song, but nadda after the tuning

help? 

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy