Jump to content

  • 0

No guitar sound


spacey7
 Share

Question

couple of days ago,, played fine(RS 2014)..yesterday, went to play,,no guitar sound ( a slight crackling sound when strumming strings)...checked settings,checked file integrity,,all ok..tried different guitar ,,,no sound......tried original RS,,same thing......put a new jack on RS cable today as i,ve read they go bad,,,same thing,no sound..Figured the cable must,ve gone bad somewhere else...ordered a new one,hope it works...

anyone else come across this ?

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Turn up your microphone sensitivity, or make sure your RS cable is set as your mic!  Check your settings in the game,  Check your volume knob on your guitar.  Recalibrate your guitar,  Make sure your RS cable isn't crapping out on you!  If it does, go up to Guitar center, or your local guitar shop.  Buy a knew Jack,  cut off the head of the old one, solder on the new one, bam!  I have no idea what your issues are, but I' bet if you trouble shoot what I've mentioned you'll figure it out!

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy