Jump to content

Lead silence error


MetalDevil
 Share

Recommended Posts

  • Moderator

Whenever I try to add lead silence to a song, it tells me the operation seems to have failed, then asks me to undo, if I click on either answer, it removes the song, and only the lead silence remains.

 

I think they fixed it in an update so update eof. But to be safe just use the "Re-encode" option instead of "Stream copy", been having no errors since I started doing that.

  • Like 1

Ea3cCUQ.png                                                                            「愛こそすべて ,ギルティキス」                                                  Gh59blB.png

My todo list (majorly outdated)                                           Modding thread (dead)                                        500 songs hype

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy