Jump to content

  • 0

CLDC jumps to 100% even though I sandbag playing it


DrReaper
 Share

Question

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Am also having this problem.

 

Inserted the new dll in the appropriate folder, and CDLC is playing fine, but as OP states, it's telling me I have 100% when I definitely don't.

 

Only does it with CDLC, official DLC behaves as normal.

 

EDIT:

 

Should have read the dll post properly - seems you guys are aware of this bug - will leave this up with my edit for anyone else coming across this.

 

http://customsforge.com/topic/33138-rocksmith-remastered-cdlc-fix/

(link to post I'm referring to).

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy