Jump to content

  • 0

Rocksmith cable


group
 Share

Question

hello maybe this issue isn't on here

but i have problem with my cable of rocksmith i know that's problem with cable

cause everything is buzzing even after plug off from guitar

sometimes it catches signal of cable and can play 1 or 2 songs

and then buzzing again and i won't able to play nothing guitar doesn't find signal i can't even use tunner for guitar

i don't know what i should do i don't want to buy new cable cause it has no sense,2 weeks after bought cable buy new

maybe someone has similar problem and can help

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Mine does this as well. Try turning the cable at the base of the guitar or unplug the cable from the guitar and plug it back in again. Rocksmith usb cables are not made nearly as well as a good heavy duty guitar cable. you just need to play with it a bit. i know it's inconvenient, but it's the best fix i know of.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy