Jump to content

Recommended Posts

So i created my first low tunning CDLC and it crashes after i tunnd my guitar to Drop B.Any Idea?

My Customs


 


The reasons why most of my customs are not updated yet:


1.)I'm lazy to do it because I have no motivation for it


2.)I'm not at my computer


3.)I'm working on a song that I haven't made it yet


4.)I don't have any song to work on it


 


 


G7SOxFY.jpg

Link to post
Share on other sites

any precision? Did you apply the low bass fix yourself or did you used the toolkit function?

 

What kind of crashes occur?

No i didn't apply the low bass fix and when i chose the song from learn the song and after i tuund it it crashs the whole game.

My Customs


 


The reasons why most of my customs are not updated yet:


1.)I'm lazy to do it because I have no motivation for it


2.)I'm not at my computer


3.)I'm working on a song that I haven't made it yet


4.)I don't have any song to work on it


 


 


G7SOxFY.jpg

Link to post
Share on other sites

  • Administrator

So it's probably not linked to the bass tuning.

 

You didn't had any error or warning in EOF during save?

 

Did you tried recreating the package with the toolkit to to get new arrangement ID?

Firekorn's workshop
In Flames Discography

#FirekornHasDoneNothingForTheCommunity

Link to post
Share on other sites

So it's probably not linked to the bass tuning.

 

You didn't had any error or warning in EOF during save?

 

Did you tried recreating the package with the toolkit to to get new arrangement ID?

Well let me think,no i don't get any error after import the bass track,only it reminds me to set the correct bass tunnings and i re converted the .wem  files.

My Customs


 


The reasons why most of my customs are not updated yet:


1.)I'm lazy to do it because I have no motivation for it


2.)I'm not at my computer


3.)I'm working on a song that I haven't made it yet


4.)I don't have any song to work on it


 


 


G7SOxFY.jpg

Link to post
Share on other sites

So it's probably not linked to the bass tuning.

 

You didn't had any error or warning in EOF during save?

 

Did you tried recreating the package with the toolkit to to get new arrangement ID?

http://oi67.tinypic.com/2a0hz6u.jpg

My Customs


 


The reasons why most of my customs are not updated yet:


1.)I'm lazy to do it because I have no motivation for it


2.)I'm not at my computer


3.)I'm working on a song that I haven't made it yet


4.)I don't have any song to work on it


 


 


G7SOxFY.jpg

Link to post
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy