Jump to content

Where is the log file?


GHRamsEy
 Share

Recommended Posts

I'm getting an error message when trying to generate the output file from RStoolkit.

 

The error says "package generation error" with details.

 

I went looking for the log file, but when I found it, it is from an hour ago and is almost blank.

 

Where is the log for this error?

 

 

Money Talks!? All it ever says to me is "Goodbye!".

Link to comment
Share on other sites

How do I post a screen shot?  I cannot find the option for that.  The program seems to be looking for a directory C:\projects\rocksmith-custom-song-toolkit\rocksmithtoolkitlib\...

and not finding it since it indeed doesn't exist. :huh:

 

 

It is also not generating a log file.  I've checked and the only log file has a header but is otherwise blank.

 

This is all I see in the log file for an attempt this morning:

2015-10-18 11:25:58.0694 | RocksmithToolkitGUI.Program (INFO) :
 RocksmithToolkitGUI.Program.Main
 Version: 2.6.1.0-d8960ca6 (32 bit)
 OS: Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1 (64 bit)
 Runtime: v4.0.30319.34209
 JIT: MsX86
 

==============

Otherwise the file is blank.

 

I updated the program so perhaps is a bug.

Money Talks!? All it ever says to me is "Goodbye!".

Link to comment
Share on other sites

I think I have an idea of the problem: I ran the updater and it installed a beta version over the main version.  I must be a bug in that.

I reverted back to the zipped version I downloaded and though I'm getting errors it's not missing directories now.

Still not generating an error log though...

Money Talks!? All it ever says to me is "Goodbye!".

Link to comment
Share on other sites

@@ghr1227 you can use imgur.com to upload screens and then just link it here.

I think you trying to generate custom? but that path looks like folder from our build server, doesn't hep me through

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

I got it sorted out.  What I did was run the rstoolkitupdater program and it updated the program.  When it did there must be bugs in that version.  I deleted the rstoolkit folder and replaced it with the version I downloaded in zip.

I had to re-do the template for the song but it worked after that.

 

Need to work on a few bits in the chart but it's coming along nicely for a first time try at charting.

Money Talks!? All it ever says to me is "Goodbye!".

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy