Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wrong'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CustomsForge
    • News & Announcements
    • Ignition4 Search
  • General
    • Rocksmith Remastered
    • Rocksmith Championship
    • Music Discussion
    • Off-Topic
  • Rocksmith CDLC
    • Workshop
    • Learning Guitar & Bass
  • Rocksmith 2014 Remastered Tools
    • CustomsForge Song Manager
    • Editor on Fire
    • Rocksmith Custom Tool Kit
    • RSPlaylist / RockSniffer
    • Custom Game Toolkit
    • Mods & Projects

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Steam


Twitch


Discord


Location


Interests


Guitar


Bass


Favorite Bands


Rocksmith

Found 6 results

  1. I've been watching my downloads counter for my CDLC last months and I had the feeling I got way less downloads then in the past. Sure this could be because of the choice of songs, the popularity, or that my audience stopped playing customs. I was afraid CF was slowly dying :p But when I went to check the download counter in Mediafire, the download counter is sometimes 2x or 3x higher ... sometimes just a few 5 or 10 downloads off, but 3x off (from 30 to 90) seems waaaaay off. So is there anything changed in the way CF measures the download clicks? doesn't it count all the clicks leading to the download? Not that numbers are anything important to show quality or impress people, I just like to see what customs are doing good and how much audience there is for each genre/artist
  2. Again, most of the guitar parts are gone : https://www.dropbox.com/s/ae0xf5duwnbamcu/Green%20Day%20-%20Platypus%20%28Pro%29.gp5%20m%C3%A1s.gp5?dl=0
  3. Guys,seriusly i don't know what's the problem,because i have the official tab for this song,even pased the exact notes to the gp file but the bars are wrong .Can anyone help? http://oi67.tinypic.com/dekzlv.jpghttp://oi68.tinypic.com/i1icdc.jpg
  4. i don't know what's the problem with this in guitar pro,can somone help? http://oi64.tinypic.com/15h05k5.jpg
  5. Hi guys, not sure if I'm in the right forum, move me if I'm not. I've got this problem going on for a couple of months now, and now finally it's starting to annoy me so hard, I asking for help. The problem I have is, when I'm making Rocksmith 2014 Playthroughs, I record the same song 3 times, (every arrangement) and then I sync up those 3 to have the splitscreen video Like this: This worked for like years, and now lately something is fucking up. I'm not sure it's Rocksmith or Vegas Pro or my computer or my graphics card or ... Here is the actual problem with screenshots: http://imgur.com/gallery/AudWH 1) Syncing with video frames This is to get the best sync possible for the video frames, the audio can get synced up better later on 2) Syncing with video frames Here you see the smallest step I can drag the middle video track, it goes per frame, the audio is still locked to the video track 3) Syncing the audio Here I ungrouped the audio and video, (they turn red then) I zoom way in and then sync up the audio waves with a ruler 4) Song goes out of sync This screenshot is a little bit further into the song, and check out the third bass track, the beat is out of sync for some reason So somehow the third track got 0,001s out of sync, problem with graphics card? audio card? Fraps? It's very annoying, cause those little differences in soundwaves create reverb effects and change alot in sound and volume, believe me Anyone knows what is happening and how I can fix it?
  6. Hello there! I've got a question about frethand mutes in EOF / Guitar Pro. I have a guitar pro file that looks like this: http://i259.photobucket.com/albums/hh283/pipiclub/fhmgp.jpg I imported that into EOF and I get it in RS like that: http://i259.photobucket.com/albums/hh283/pipiclub/fhmutes.jpg So in general its okay - I just would like to have it aestheticly improved so that the frethand mutes are displayed on the same frets as the chords - How can I tell GuitarPro that the mutes should be on the 10th fret? Thank you very much!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy