Jump to content

wheels2285

Member
  • Content Count

    61
  • Joined

  • Last visited

Other groups

Member

Community Reputation

120 Excellent

About wheels2285

  • Rank
    Medium Guitarist
  • Birthday 11/17/1981

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Alberta, CA
  • Bass
    Ibanez SRX700, Traben Phoenix
  1. It's a start https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2374981728
  2. Happy Birthday wheels2285!

  3. Happy Birthday wheels2285!

  4. Hey guys. I recently seen a sweet app for streaming rocksmith and apparently it's called rocksmither. It will show a currently playing banner along with live accuracy count. Does anyone know where to get it? Thanks
  5. Thanks firekorn and thanks everyone for the input
  6. Is that new? do you sign up to be on it? or is it just a thing the mods do?
  7. ya, i just found it a minute ago. sorry. i'm an idiot. thanks
  8. is it possible to put more than one tone into a song for 1 instrument that changes at certain parts. like clean, then overdrive at solo, then back to clean?
  9. wow. stupid move on my part. was as simple as the path in the customization was pointing to wrong files. got it now. works perfectly guys. thanks so much for your help
  10. no. i only have spybot search and destroy on this computer. not sure whats going on. ive even tried doing 2 different songs and even only did one instrument on each to try to get it to work. ive even tried to use the creator on another computer (not for all the steps, just for the generating step). still nothing
  11. just downloaded it and tried it again on 32 bit and 64 bit with the download you told me to get. still not working
  12. i am running the 64 bit version. but i have both 32 and 64 bit. i have tried both. version 2014.1.4
  13. Hey guys. I'm new to this but I have watched tutorials, downloaded newest builds of everything, followed everything step-by-step but i'm having an issue. It might be from within EOF but before I go messing with everything i figured I would ask first. Everything seems to have been working right up until the very end. I have screen shots of what's going on. Any help would be appreciated. http://imageshack.com/a/img673/8493/boBaKD.jpg http://imageshack.com/a/img633/4971/Hsadi8.jpg
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy