Jump to content

rhyspinot

Member
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Community Reputation

3 Neutral

About rhyspinot

  • Rank
    Beginner Guitarist

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Rocksmith
    Steam
  1. I can't thank you enough for this, I've been shut out for months and finally got it working tonight. Hero of the year so far!
  2. Still unable to get it working, tried all of the terminal commands and still nothing. Only progress is that when I launch it, it doesn't tell me it can't open it, it looks like it's opening and then nothing happens. Ever. Sigh.
  3. Thanks cozy, running Catalina and a standard install. I'll go through those steps tonight and see what I get. Thanks for the help. Got it working! Thanks cozy. Turns out the newest Tool CDLC tracks from the new album were causing the problem.
  4. Thanks cozy, running Catalina and a standard install. I'll go through those steps tonight and see what I get. Thanks for the help.
  5. Hi cozy1, Thank you for this tutorial. Do you have any recs if we've done it exactly as you wrote it but still no luck? When I reinstall one of two things happens, the CDLC all shows up in my library but when I hit enter to play a song it either disappears immediately from the library or hangs after tuning. On a Macbook Air 2017 13"
  6. Cross posting from another thread, but same issue here. I've done everything (reinstall, download new patch, etc) a few times now and am dead in the water. Anyone having any luck with this?
  7. Well, some progress maybe. I uninstalled and reinstalled RS and the new patch. Now it will actually run but it hangs before the song starts. Anyone having this problem even after installing the new patch?
  8. I'm having a related but slightly different error. Upgraded to Catalina, upgraded Steam and downloaded the new patch. When I run the patch install I'm getting this - Binary already contains a load command for that dylib. Continue anyway? [y/n] If I hit yes, I eventually get this - It doesn't seem like there is enough empty space. Continue anyway? [y/n] If I hit yes again, it completes install but when I run RS from Steam it immediately fails and the error log gives this - Exception Type: EXC_BAD_ACCESS (SIGSEGV)Exception Codes: KERN_INVALID_ADDRESS at 0x000000012ae65b0dExcepti
  9. Hello all, Have been having problems with the custom toolkit for the last month or so. It was working fine, but went to open one day and got a message that it could not open because it needed mono framework version 2.8 or higher. I've been downloading the most recent versions of the toolkit and mono for the last few weeks to no avail. Anyone else having this issue? Any suggestions? Using OS High Sierra 10.13.6 on a macbook air. Thanks,
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy