Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'leading silence'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CustomsForge
    • News & Announcements
    • Ignition4 Search
  • General
    • Rocksmith Remastered
    • Rocksmith Championship
    • Music Discussion
    • Off-Topic
  • Rocksmith CDLC
    • Workshop
    • Learning Guitar & Bass
  • Rocksmith 2014 Remastered Tools
    • CustomsForge Song Manager
    • Editor on Fire
    • Rocksmith Custom Tool Kit
    • RSPlaylist / RockSniffer
    • Custom Game Toolkit
    • Mods & Projects

Categories

  • Playthroughs
    • CDLC Playthroughs
    • Official DLC Playthroughs
  • Tutorials
    • Guitar Tutorials
    • Bass Tutorials
    • CDLC Tutorials
    • Rocksmith Tutorials
    • CustomsForge Tutorials
    • Other Tutorials

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Steam


Twitch


Discord


Location


Interests


Guitar


Bass


Favorite Bands


Rocksmith

Found 4 results

  1. Hello Guys, I am experiencing an error every time I try to add leading silence. It tells me adding leading silence failed and then asks me if I want to undo. I hit yes but it is still messed up afterwards. I am okay with not being able to add leading silence, but this also caused an error in my chart. At the 3 second mark, the song now just ends and I can see on the chart that there is a red line signifying the end of the audio. I can also no longer hear any audio for the song in EOF. Anyone have any ideas? How to make leading silence work and how to fix my current chart? Thanks!! Here
  2. Rebooted computer and had to reinstall EoF. Before, when I would save a file, it would automatically put the beat grid into the leading silence so it's easier to see when song starts in RS. Now it doesn't ask to do it and I can't find anything in the options to do it manually. Any suggestions?
  3. for some reason the audio starts before any of the notes do I added leading silence because the notes use to start before the screen appeared and you would miss like 5 and yes i did tick rencode plus in eof the notes are cordinated fine just in rocksmith the problem https://drive.google.com/file/d/0B2-ngHHsf1cxTGdxeURDQnU0SkE/view?usp=sharing thanks in advance :D
  4. Hi, I keep getting "could not add leading silence (error 6)" when I try to put in a leading silence of 3000 milliseconds. Any ideas on what is wrong?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy