Jump to content

Sinomod

Member
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

About Sinomod

  • Birthday 06/01/1993

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Canada
  • Interests
    Megadeth
    Iced Earth
    Dio
    Aerosmith

Recent Profile Visitors

2,723 profile views

Sinomod's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

125

Reputation

  1. Happy Birthday Sinomod!

  2. @@Chlipouni Thank you so much! This was exactly the problem. I guess I did that step for my first custom somehow overlooked it or forgot about it for the rest. I never even thought about the problem being in the wem file.
  3. @@Chlipouni I did it myself using wwise. I followed this tutorial on how to do it: https://youtu.be/pL_PDEhoc7Y?t=27m42s I did the same method for all my songs.
  4. Unfortunately, it didn't solve my issue. Although, I think there are other problems with the way I separated the sections in that custom. I'm sorry, but I should have stated this before but the custom that I'm currently looking at is "Eating the Cannibals" and I have 2 other songs that behave the exact same way. I'm not sure why but "Atom & Evil" mostly works while the others don't at all. However, I did try resetting the beat offset to 0 for eating the cannibals as well but with no luck. I did check the XML files and it does contain the "COUNT" phrase. So right now, I'm trying to get "Eating the Cannibals" to work, so I can repeat whatever fixes it to the others.
  5. Here's the link: https://www.dropbox.com/s/p8mezga12n4ptw7/Heaven%20%26%20Hell%20-%20Eating%20the%20Cannibals.zip?dl=0 Right now, I've only been focused on getting the track REAL_GUITAR_22 to work and it's the only one I use when I build the package. Thank you for all your assistance.
  6. Yeah, I've never had any issues with other people's custom dlc or using riff repeater on their work. My custom songs play and function fine, its just that riff repeater doesn't seem to work. I figure there's got to be something I'm doing wrong, I'm just not sure what it is.
  7. I tried that and I recreated all my sections and made sure that they all started on a note. It seems that now the notes appear when you go into riff repeater but the song still doesn't play and the notes don't scroll. There were also two sections in the middle of the song that were unselectable before but are now selectable. So this did fix one issue, but it still doesn't work. I'm willing to provide any information you might need to fix this problem.
  8. I've made a few custom dlc so far but all have had the same issue. Riff Repeater does not work, I have split the songs into sections as described by this tutorial: http://customsforge.com/topic/10520-creating-cdlc-tutorial-making-sections/ but when I go into the riff repeater and select one of those sections, nothing happens. The song does not play and the notes do not show up. Any ideas? Edit: I just want to say that the songs are fully functional when not using riff repeater.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy