Jump to content

  • 0

RS starts twice with latest RS2014-mod-installer


gonzothegreat

Question

Hi there,

I was having the same problem (as everyone) with the latest update of RS2014 . I installed the latest CDLC-enabler (RS2014-Mod-Installer), I had to show the installation-path manually.

Now the game starts twice when running rocksmith.exe. The first start is (as intended) in german and logged in to uplay but I get a windows-alert in german that steam has to be started.

The second started app is in englisch and logged out of uplay. This one  "steals" the audio-driver from the first one, unless I wait long enough to close the "steam" alert.

With the right timing I manage to get the first started app running, but the process is rather tedious.

Has anyone some ideas how to solve this?

 

Best regards,

 

Simon

 

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy