Jump to content

  • 0

Problem with adding tone changes in my CDLC


piotrek.turosinski
 Share

Question

Hello!
So i decided to create my first CDLC. Everything was good to the poin of adding tones. I added tone changes in Editor on Fire and when I went to the toolkit I imported tones from tone designer. Then I set the first tone as base, tone A as the second tone and tone B as the third one. In my song the base tone is clean, then there is distortion and then it comes back to the base clean tone. Problem is that when I play the song the first tone is all good but then it doesn't change. When i import the file again to the toolkit there are only my base clean tones saved and the distortion dissapears. What am I doing wrong?

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy