Jump to content

  • 0

Filter Problem


rocknoob1234
 Share

Question

Just noticed the other day that when I go to Ignition it shows 0 of 0 showing. I reset the search and everything seems fine.....but..

 

When I scroll all the way to the bottom it says in a grey box " Showing 1 to 25 of 6544 entries(filtered from 11,929 total entries) "

 

I have tried resetting all filters and resetting the search and can not figure it out.

 

I viewed the old search and right away there were songs on the list that did not show in ignition.

 

Also did a search for "Jefferson Airplane" and it showed only 1 hit but when I did this in the old search it showed 5. It seems I am missing out on songs. 

 

This is in no way a dig at Ignition, just to trying to help with bugs or just bugs on my side ;-)   

 

Thanks for any help you can provide.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy