Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'clean tone'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CustomsForge
    • News & Announcements
    • Ignition4 Search
  • General
    • Rocksmith Remastered
    • Rocksmith Championship
    • Music Discussion
    • Off-Topic
  • Rocksmith CDLC
    • Workshop
    • Learning Guitar & Bass
  • Rocksmith 2014 Remastered Tools
    • CustomsForge Song Manager
    • Editor on Fire
    • Rocksmith Custom Tool Kit
    • RSPlaylist / RockSniffer
    • Custom Game Toolkit
    • Mods & Projects

Categories

  • Playthroughs
    • CDLC Playthroughs
    • Official DLC Playthroughs
  • Tutorials
    • Guitar Tutorials
    • Bass Tutorials
    • CDLC Tutorials
    • Rocksmith Tutorials
    • CustomsForge Tutorials
    • Other Tutorials

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Steam


Twitch


Discord


Location


Interests


Guitar


Bass


Favorite Bands


Rocksmith

Found 1 result

  1. I have a problem with Rocksmith 2014 where after a song, my tone randomly switches to clean, there is no animated effects coming from the speakers, but the game otherwise functions as normal. I have to restart the game to fix the issue. I've tried disabling anti-virus scanners and tweaking the .ini file. I have seen countless threads on Steam and the Rocksmith forums with the same problem. Is there any solution? I might be upgrading the PC soon anyway, but I'd hate to get a whole new build and just have the same problem. System build- Windows 10 Pro 64 bit. Intel Pentium G860 @ 3.00GHz 8.00
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy