Jump to content

Paulwb

Member
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Manchester U.K.
  • Favorite Bands
    Babymetal, Maximum the Hormone, Scandal, Ningen Isu, Arch Enemy, Children of Bodom, Rainbow, Neil Young, Sakura Gakuin, Roselia, Raise A Suilen, Cradle of Filth

Paulwb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Thanks, will give this a try, I might eventually have to bite the bullet and buy a new Realtone cable
  2. Hello everyone, got a strange issue I was wandering if anyone has experienced or know a solution to. I recently started playing Rocksmith 2014 again after not playing for a few years, all seemed fine at first however around 30-40 minutes into playing, mid song I will hear a garbled kind of noise, after that I’ll miss notes despite clearly hitting them and the sound from the Realtone cable will be completely gone (I can still hear the in game sounds and songs. Restarting the game fixes it for a while but I will always have this issue after around 30-40 minutes of play. I have had the Realtone cable since 2011 so could it just be that a new cable is required or can anyone think of anything else to resolve the issue. Thanks in advance
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy