Jump to content

Recommended Posts

i keep getting this error when attempting to add an arrangement xml ive just made.

http://i.imgur.com/XOATrS8.png?1?2867

 

i have no idea whats wrong. my best guess is possibly an issue with the gp import? i made this with the versions of eof and the toolkit ive been using so updating either should not have been an issue. doesnt happen with other xml's i have.

 

EEdit: can this be moved to the EoF area. i just tried loading the xml as a rocksmith import and none of the notes actually show up in eof so im pretty sure the problem is entirely an EoF error

Link to post
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy