Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'song creator'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CustomsForge
    • News & Announcements
    • Ignition4 Search
  • General
    • Rocksmith Remastered
    • Rocksmith Championship
    • Music Discussion
    • Off-Topic
  • Rocksmith CDLC
    • Workshop
    • Learning Guitar & Bass
  • Rocksmith 2014 Remastered Tools
    • CustomsForge Song Manager
    • Editor on Fire
    • Rocksmith Custom Tool Kit
    • RSPlaylist / RockSniffer
    • Custom Game Toolkit
    • Mods & Projects

Categories

  • Playthroughs
    • CDLC Playthroughs
    • Official DLC Playthroughs
  • Tutorials
    • Guitar Tutorials
    • Bass Tutorials
    • CDLC Tutorials
    • Rocksmith Tutorials
    • CustomsForge Tutorials
    • Other Tutorials

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Steam


Twitch


Discord


Location


Interests


Guitar


Bass


Favorite Bands


Rocksmith

Found 2 results

  1. Hi, I have the following problems with a new version of a CDLC I have created. In the old one ghost notes did appear but it ran at the "correct speed" and the Rocksmith view scrolled to the notes beeing played. See video here: In the new one I have the impression of scroll speed beeing too fast (so it is not out of sync) and the Rocksmith view is stuck at the notes/fret from the beginning. Where can I fix these errors? Is that an EOF thing or a Song Creator problem? Some more information: Here is a view at the old file with the sections and difficulty: Here is the new file - it
  2. Trying to create my first song. took a transcript from Finale to TuxGuitar, converted it to GP5 format to import to EOF (definitely not a seamless transition.) Added track to Song Creater Toolkit. Filled out song info, added 512x512 image. Tried importing tones as well as just going with the default tone, same result when I hit generate. Thread Exception "System.IO.InvalidDataException: <ERROR> DLCPackageData is null, Audio file could not be found..." Which sounds to me like the XML file isn't including the MP3, which doesn't make sense to me. Any thoughts?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy