Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'EOF Error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CustomsForge
    • News & Announcements
    • Ignition4 Search
  • General
    • Rocksmith Remastered
    • Rocksmith Championship
    • Music Discussion
    • Off-Topic
  • Rocksmith CDLC
    • Workshop
    • Learning Guitar & Bass
  • Rocksmith 2014 Remastered Tools
    • CustomsForge Song Manager
    • Editor on Fire
    • Rocksmith Custom Tool Kit
    • RSPlaylist / RockSniffer
    • Custom Game Toolkit
    • Mods & Projects

Categories

  • Playthroughs
    • CDLC Playthroughs
    • Official DLC Playthroughs
  • Tutorials
    • Guitar Tutorials
    • Bass Tutorials
    • CDLC Tutorials
    • Rocksmith Tutorials
    • CustomsForge Tutorials
    • Other Tutorials

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Steam


Twitch


Discord


Location


Interests


Guitar


Bass


Favorite Bands


Rocksmith

Found 2 results

  1. Hi, I could need some help with a custom song that keeps crashing Rocksmith. I don't know if the EOF file already has the error in it or it is from later in the process. Here is a video of the crash (at the end where the video suddenly hangs): But even during the song there are errors lighting up where at that moment no notes should be played (because of song level). I could really need some help. Here is a link to the working folder of the song:+ https://tinyurl.com/ttsxv63 Any tipp what causes the problem and hwo to fix it is welcome. Cheers, Adrian
  2. ​Hello I was told to leave this here to get some help. ​this is my first time ever using EOF and doing a CDLC, after following a tutorial on the forum I got to the part to add 10 seconds to the start of my track and I get a OggCAT.exe error (could not add leading silence (error 6) here is a screenshot http://i66.tinypic.com/2s81d80.jpg ​I'm a missing something I've got Wwise installed was told to install the minimum which was authoring in the package list. ​thanks ​Boohey (aka ProfessorMusic) ​this is my first post too as you probably guessed :)
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy