Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'no audio;'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CustomsForge
    • News & Announcements
    • Ignition4 Search
  • General
    • Rocksmith Remastered
    • Rocksmith Championship
    • Music Discussion
    • Off-Topic
  • Rocksmith CDLC
    • Workshop
    • Learning Guitar & Bass
  • Rocksmith 2014 Remastered Tools
    • CustomsForge Song Manager
    • Editor on Fire
    • Rocksmith Custom Tool Kit
    • RSPlaylist / RockSniffer
    • Custom Game Toolkit
    • Mods & Projects

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Steam


Twitch


Discord


Location


Interests


Guitar


Bass


Favorite Bands


Rocksmith

Found 1 result

  1. I played earlier today just fine and when I wanted to play about an hour ago there was an update. I hadn't restarted the computer between when it worked and the update. My problem now is that Rocksmith isn't registering any sound from my bass. I know the cable work because I can hear the bass in Windows when I active the "Listen to this device" option. I've tried removing the driver to the Realtone cable completely and then restarting and I've tried validating my game files but nothing worked. Anybody else experiencing this problem? FIXED
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy