Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'issues'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CustomsForge
    • News & Announcements
    • Ignition4 Search
  • General
    • Rocksmith Remastered
    • Rocksmith Championship
    • Music Discussion
    • Off-Topic
  • Rocksmith CDLC
    • Workshop
    • Learning Guitar & Bass
  • Rocksmith 2014 Remastered Tools
    • CustomsForge Song Manager
    • Editor on Fire
    • Rocksmith Custom Tool Kit
    • RSPlaylist / RockSniffer
    • Custom Game Toolkit
    • Mods & Projects

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Steam


Twitch


Discord


Location


Interests


Guitar


Bass


Favorite Bands


Rocksmith

Found 6 results

  1. Recently, I've had to go into my Rocksmith ini file and change "Win32UltraLowLatency=" from 1 to 0. The reason was I went into Rocksmith one day and I was getting a constant popping/cracking noise that got worse whenever I made noise with my guitar. It was unbearable. The only fix I found was to change the aforementioned setting. HOWEVER, I've noticed that I can't get my volume nearly as loud as I had previously. I've tried messing with the gain and volume from with the sound mixer, etc. The end result is that once the volume get's so high it's sound terrible. Sort of like static and electronic noise together instead of a nice smooth note. So I was just wondering if there was some change somewhere that I'd have to have made this change and if maybe there's away to go back to how I had it before. Thanks for taking the time to read and I'd be interested in knowing if anyone else has experienced this issue.
  2. Hi everybody, RS2014 is giving me a bit of heartburn as performance is so-so and cannot pinpoint the source of the problems. Here are the specs of the laptop I'm using: Lenovo T440SCPU: i5-4300URAM: 12GB (4/8)SSDGPU: IntelHD on CPU, 2gb allocatedMonitor: 55" TV and the game brings it down to 1280x800 or something in that space (I forgot!)Windows 10 64-bitApps installed: Spotifi Windows client, iTunes, Chrome, Steam, Lenovo stuff, XBMC, VLC, 7-ZipLink to full report hereSo when a song is played (either one that comes with the game or CDLC) the play through of the song is visually choppy, audio drops for maybe 1 second once in a while, and when there are a lot of elements the screen can black out for 1-2 seconds. I'm assuming the specs above are more than sufficient (I checked & seemed ok) and went in the .ini file and downgraded some features for graphics. Alas, I don't know where to look anymore. Any advice? Thanks!
  3. I havent really had any issues with rocksmith for a long time untill now. I thoght maybe it was due to rocksmith cdlc so i deleted all of it but it still doesnt work properly ive also tried updating my graphics card but that doesnt help the problem either. The issue is that the game goes reaaaallly slow even though the only thing that is running is rocksmith. whats weird is that games that require higher graphics work just fine and no lag like mmos such as swor. so im not quite sure what the problem is..but at the moment since its going super slow i cant play a song without lossing because of the lag
  4. I apologize if this has been asked, and hopefully answered before, but is there a way to make Windows 10 STOP doing whatever it does to the tone cable in the middle of songs? I was having issues with the tone cable acting up on an old laptop. I bought a new laptop and a new tone cable, but am having the same issues. Initially, the tone cable does what it is supposed to do, but in the middle of a song, it freezes for a split second, then continues. The only problem is that most of the time it does this, the notes afterward come up as misses, regardless of playing them correctly or not and the sound is gone. I have to either pause the song, or quickly change USB ports while playing to make it work again. After this, it may go the rest of the time I play or repeat the same issue in 5-10 minutes. Has anyone figured out a fix to this issue? If so, what did you do? I am currently running the most updated version of Windows 10. Thank you,
  5. Hello CustomForge, lately, I've been having problems with Rocksmith 2014. It won't put custom songs in even when I put them in the dlc file. I reset my computer a while ago due to issues so I had to redownload it. The dlc folder had no custom songs but Rocksmith itself had all of my custom songs that I have downloaded. If anyone knows something. That would greatly help.
  6. Looking for help with getting my mac steam version to play. I can get as far as tuning the guitar before it freezes up. I have done everything listed from the previous posts, and when I start the game it says Enumerating Music. No matter if I select a song (cdlc or default) or minigames, it wont load the actual gameplay mode. I get as far as tuning the guitar but beyond that I get nothing :/ I can still strum and hear the guitar but I am stuck with a screen with animated amps but thats it. Only way out is to force quit. Please help!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy