Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'glitch'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CustomsForge
    • News & Announcements
    • Ignition4 Search
  • General
    • Rocksmith Remastered
    • Rocksmith Championship
    • Music Discussion
    • Off-Topic
  • Rocksmith CDLC
    • Workshop
    • Learning Guitar & Bass
  • Rocksmith 2014 Remastered Tools
    • CustomsForge Song Manager
    • Editor on Fire
    • Rocksmith Custom Tool Kit
    • RSPlaylist / RockSniffer
    • Custom Game Toolkit
    • Mods & Projects

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Steam


Twitch


Discord


Location


Interests


Guitar


Bass


Favorite Bands


Rocksmith

Found 8 results

  1. Im trying to get to "cdlc ignition" but whenever i click on it, it sends me to a login screen and even when i enter the correct information it says i have the wrong information and cannot login. I cant get to ignition
  2. Just got an update from stream today. Last week rocksmith 2014 was working great, now I have a constant hiss with a glitch every 5 seconds. Please help! I've looked up everything I can online and YouTube.
  3. I used to have no problems with Rocksmith, but then I got a fancy Auzen soundcard (PCI), because I wanted Dolby Live for games that have surround sound, like Freespace. All of a sudden, I had audio glitches left and right, and couldn't start up the game without the audio glitching out and slowing down/distorting. I often couldn't make it through a whole song without the game freaking out. As my wife wisely pointed out, you would think that the game designers would've taken into account that actual musicians might want to play the game, and they might have stuff like fancy audio hardware and
  4. Hey guys, So I've been working on my first CDLC and every chord has an error where the strings that aren't used are showing up within the chord in game and making everything look glitchy and not register note detection properly. Here's a screenshot of said issue: https://i.imgur.com/RUXOmPl.jpg I am running the most recent version of EOF with the Hotfix I came across a thread from last year that said it's related to open notes in chords and the final comment said to replace the chordshapes.xml, I tried redownloading the EOF hotfix and replacing my files again with that version but the
  5. So yesterday I posted this song and I noticed that whenever I clicked on the record shown on Igniton nothing would show up. At first I thought the problem was related to my account, but now I have asked a friend of mine to try getting to the song page through Ignition and he had the same problem.
  6. I'm creating a new cdlc, but whenever I try it on Rocksmith I can see weird graphical artifacts around every chord (it looks like the colors of the notes get stretched vertically). I've already checked the chords details and everything seems fine. Any ideas?
  7. Hello, I recently tried my hand in making my own CDLC. However, I've ran into the problem - strings that are unused in chords are horribly artifacting/glitching, making the whole note highway unreadable. I've tried to regenerate it and redo it once again, but to no avail. Any help would be greatly appreciated, thanks in advance. Screenshot of said glitch: https://puu.sh/usB3j/7f426bf2d9.jpg
  8. Can some help me with this? Every time I try and play a cdlc song it only shows the amps and nothing else. I've tried to delete this file .dll file that some said to do on youtube but that didn't work. Thanks
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy