Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Lag'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CustomsForge
    • News & Announcements
    • Ignition4 Search
  • General
    • Rocksmith Remastered
    • Rocksmith Championship
    • Music Discussion
    • Off-Topic
  • Rocksmith CDLC
    • Workshop
    • Learning Guitar & Bass
  • Rocksmith 2014 Remastered Tools
    • CustomsForge Song Manager
    • Editor on Fire
    • Rocksmith Custom Tool Kit
    • RSPlaylist / RockSniffer
    • Custom Game Toolkit
    • Mods & Projects

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Member Title


Website URL


Steam


Twitch


Discord


Location


Interests


Guitar


Bass


Favorite Bands


Rocksmith

Found 2 results

  1. Hello Everyone, so I've been playing Rocksmith 2014 on PC for over a year now and I absolutely love it due to this community and the openness of the program compared to when I played it on PS3. Anyways, I just switched headphones recently and I've noticed that there is a slight delay when I play a note and when I hear it on RS. Since these headphones don't do a great job at isolating outside sounds, it's very difficult to play fast passages cleanly. Does anyone know how I can fix this through audio settings? Or any tips? Thanks, Ben
  2. http://s12.postimg.org/zchpg3wgp/laksdjflksd.jpg I'm wondering what's everyone's settings because mine are here as shown and I know this has to do with computer specs as well but ever since the game came out I've been struggling with making it sound right and I'm tired of it. I've read countless forums and tweaked here and there but now I just want to know yours and I'll input those numbers and see which one works for me but for now I see no lag which was a problem long ago for me. My sound get's distorted sometimes, loud unnecessary ringing, hit a single string and another sometimes plays with an annoying ring, on palm mutes my sound goes crazy sometimes I have to lower guitar volume on certain songs, of course all these scenarios are with different numbers input. The settings I have now are so low and by that I mean the latency buffer at - 1 and the Max Output buffer at - 768 because if I go higher now for some reasons I get the damn crackling which is weird... Anyway, I'm tired of tweaking and would appreciate any help.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Privacy Policy