Jump to content

Welcome to CustomsForge
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Learn & Play Rocksmith!

Want to play the songs you love? Registration and the use of this website is 100% free.
The only thing you need is a legal copy of Rocksmith 2014 w/ a cable. Click here to buy it.
 
Having trouble logging in or registering? Please click "Support" below.


Donate

Our end the month goal is up! $250 remaining. Thank you for donating.
Official Patreon - Facebook - Twitter

We're needing more volunteers for future projects. This includes:
- Laravel Developers (We're looking for a new Lead Developer *PAID*)
--- We need a developer to rewrite our auth code ASAP. Please apply immediately if you can help. ---
- Server Admin (*PAID*)
- Moderators
- C# Developers (& .Net Core)
Please apply here: https://goo.gl/forms/Y1irWCLoqODGKQVr1


Fuppis

Fuppis

Member Since 22 Feb 2014
OFFLINE Last Active Oct 15 2017 04:10 AM
*****

In Topic: New patch coming today.

13 December 2016 - 03:56 PM

Microphone mode seems to work flawless and note detection is way more better on my electro acoustic that i used to be :)

So id say this is great/big improvement. Thou you cannot hear the guitar output on rocksmith stereo-out while playing with mic.

But with this improvement you can basicly input any device as mic-input. Testing my cheap Chinese "Behringer" 08bb:2902 Texas Instruments Japan USB Audio CODEC as mic input and its working just fine.


In Topic: Rocksmith remastered discussion (part 2)

24 November 2016 - 06:23 AM

@firekorn ok thanks for pointing this out.


In Topic: Rocksmith remastered discussion (part 2)

24 November 2016 - 05:41 AM

Not sure anyone reported this before or is this issue with eof/customs toolkit. But basicly all "new" customs i have made after remastered came out. Every note/chord are being displayed as separate. And they should not like if you are strumming one chords etc...

And now This problem begins  appear in every "old custom" after i ran the "100% fix" under CFSM.

So my question is that. Is this know issue and if it is has there been a fix. Havent able to find solution post according to this. Also think that issues with 2014 are too spread between different Subforums. So i think you guys should make own separate Subforum. Just for RS2014 remasted issues instead of keeping random Motd-red banner atop.

Here is the picture for issue 14292067.jpg?2016-11-24%2012:40:37