Jump to content

Welcome to CustomsForge
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Learn & Play Rocksmith!

Want to play the songs you love? Registration and the use of this website is 100% free.
The only thing you need is a legal copy of Rocksmith 2014 w/ a cable. Click here to buy it.
 
Having trouble logging in or registering? Please click "Support" below.


Donate

Don't forget to join our Partnered Discord, like us on Facebook and Twitter!
Donate to our monthly goal to keep us running.


SlaughterMasta

SlaughterMasta

Member Since 01 May 2014
OFFLINE Last Active Today, 09:46 AM
-----

Help with Broken Tones

12 September 2017 - 09:28 PM

I need help that I can't find the answer to and hope to god someone has it. After I played a custom just today I experienced the dropped tone glitch that happens to me, as always, I unplugged the real tone cable and plugged it back in to regain the connection. But this time the tone glitched out and went to all clean tones, no matter which tone I chose. So I restarted my game but I still only have clean tones....... this is not good, I NEED my tones back. Please god tell me there is an easy solution to this or that someone knows what to do in this case so I can continue to play and make Rocksmith content.