Jump to content

Welcome to CustomsForge
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Learn & Play Rocksmith!

Want to play the songs you love? Registration and the use of this website is 100% free.
The only thing you need is a legal copy of Rocksmith 2014 w/ a cable. Click here to buy it.
 
Having trouble logging in or registering? Please click "Support" below.



Unleashed2k

Unleashed2k

Member Since 17 Feb 2014
OFFLINE Last Active Today, 03:53 AM
*****

In Topic: Can't Access Ignition

Yesterday, 09:43 PM

I need more information. Browser, OS, have you tried chrome


In Topic: Extremely Subtle Ignition Spelling Error

18 March 2017 - 08:51 PM

I was reverting old code, should be fixed now. Thanks!


In Topic: Growing Pains

17 March 2017 - 11:32 PM

Probably when I was working on it- it's up again.

In Topic: Growing Pains

11 March 2017 - 02:57 PM

 

As we grow into a bigger website we must evolve, and to do so we must upgrade our forums and ignition. During our upgrades, we ran into several problems, and unfortunately we learned about them days after. We were forced to roll back to a backup we took on March 5th.

 

Is there no development instance where you may test things before upgrading the productive system?

 

I have no discord - was the backup broken since 5th and you had to go back each day to find a working backup copy? This was then really bad luck, because when upgrading there's always a chance that something goes wrong and if you can't rely on the backup you're lost.

 

There is a developer instance but it is currently being used for IgnitionFUSE / IPBoard 4.1 Testing. During the upgrades everything was going smooth and there was only a few reports that could of been fixed, but unfortunately we found some severe problems a few days later. We had to make the decision to either A) rebuild B) Revert. We went ahead and chose B. Then during the backup, our backups failed. We have multiple backups but on the 5th is when we started the modifications and I took a snapshot, we have two backups that day, both failed. Linode's backup administrator went in and fixed the backup and it took 13 hours+ to restore the backup, and it worked. There was a bug during the upgrade process that we are working on for IP Board (we need to upgrade nginx, php, and convert our database) that occured that wasn't supposed to happen. IP Board will be working with us next time we attempt this to fix that bug, and we will have a backup ready. And better yet, next time it will take about 5-10 minutes to restore it instead of 12 hours+.

We don't have any proper system admins and this is all on me. I am a support tech at a web hosting company so I do know how to do this stuff, but I'm not certified and there are people way more knowledgeable who could volunteer and take on the job and assist us. Unfortunately, at the moment I am managing it and trying to do my best. Our last server admin betrayed us and was a liar. The one before that completely disappeared off the face of the planet never to be heard again. But I am always up to the task and I will work on CustomsForge as hard as I can. I love this site, this community, this game. I am extremely passionate and I hope we can definitely push forward and upgrade these damn forums and fix ignition!


In Topic: Growing Pains

11 March 2017 - 12:50 PM

I notice there's a gap in uploads to ignition, from 5th March?  Do people who uploaded while there were problems need to upload again?

That is correct, everything from March 5th-11th is gone unfortunately.