Jump to content

Welcome to CustomsForge Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Learn & Play Rocksmith!

Want to play the songs you love? Registration and the use of this website is 100% free.
The only thing you need is a legal copy of Rocksmith 2014 w/ a cable. Click here to buy it.
 
Having trouble logging in or registering? Please click "Support" below.


Announcements

We need to hit at least half of our goal asap! Click here to donate!

We've posted our first newsletter. We plan on expanding it to include featured CDLC and more!

We're looking for more volunteers! At the moment we are looking for a server admin, social media manager/newsletter writer, and another web developer fluent in jquery, bootstrap, datatables

You can find the details here:
http://customsforge.com/index.php/topic/48145-customsforge-october-volunteers/

We're working on removing all bad advertisements. If you experience any please use this form:
https://goo.gl/forms/7A32R0MuzQu4WJSd2

We appreciate if you could whitelist us and report any suspicious ads.
CFSM has a CDLC rating system in testing! We need your help!


Photo

chargement de son qui plante ?!?!?!

- - - - -

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
Offline   infernopath

infernopath

    Beginner Guitarist

  • Member
  • Pip
  • 11 posts
  • 0 thanks
  • Location:poitiers 86 Vienne
  • PSN:infernopath

Bonjour, voila je suis nouveau sur la manipulation les custom song, est je vient de découvrire un probleme, est je pense que ce probleme a du arriver a d'autre personne !!!! mes moi est l’anglais....

Bref je vous explique:

le jeux marche tres bien, est les custom song aussie sauf que quand je prend un custom song, je joue, puis je change de chansson a ce moment la, j'ai uniquement le sont pur de la guitar est les pédale ou autre ne sont plus prie en charge !!! je suis donc obliger de fermé et de ré-ouvrir pour avoir les effet !!!!

Est ce que ses deja arrivé a quelqu'un ????

Quelqu'un aurais t'il une sollution ou une piste ???

 

Je vais continuer mes recherche dessus.....

 

Merci de votre aide 

Cordialement