Jump to content

Welcome to CustomsForge Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Learn & Play Rocksmith!

Want to play the songs you love? Registration and the use of this website is 100% free.
The only thing you need is a legal copy of Rocksmith 2014 w/ a cable. Click here to buy it.
 
Having trouble logging in or registering? Please click "Support" below.


Announcements

We need to hit $250 of our goal by 7/10! Click here to donate

Join us on Posted ImageDiscord | Posted ImageFacebook | Posted ImageTwitter | Posted ImagePatreon | New Shirt Designs! (New Low Price! 12.87 w/ free prime shipping)


Photo

[French] Latency problem

- - - - -

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
Offline   Eneway

Eneway

    Beginner Guitarist

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
  • 0 thanks

Hello, to start, I am sorry, I don't know if I'm writing on the right place, I am new on this forum. Also, sorry for my english, my native language is french.

I started to play rocksmith today and I am experiencing latency. I have read tons and tons of forums but I'm starting to be lost, if someone could help me it'd be nice. I changed my settings and here's what it looks like:

(For some reasons the image doesn't appear, just click on it, it's a gyazo link (https://gyazo.com/41...f9b695f51908e84)

 

(https://gyazo.com/7d...ee51a43f653a122)

 

(https://gyazo.com/ad...f31e7ba493bca4e

My specs: 

Nvidia GTX 1080

i7 6700k
16go RAM

Motherboard B150 Gaming MSI
My guitar : LTD EC-1000

Thank you for your help, i'm desperated....