Jump to content

Welcome to CustomsForge
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Learn & Play Rocksmith!

Want to play the songs you love? Registration and the use of this website is 100% free.
The only thing you need is a legal copy of Rocksmith 2014 w/ a cable. Click here to buy it.
 
Having trouble logging in or registering? Please click "Support" below.


Donate

Don't forget to join our Partnered Discord, like us on Facebook and Twitter!
Donate to our monthly goal to keep us running.


Photo

Rocksmith Tone Cable Repaired


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Offline   kyle2525

kyle2525

    Medium Guitarist

  • Member
  • PipPip
  • 69 posts
  • 3 thanks
  • Rocksmith:Steam
My Cable got damaged, either at the connector or mabey it was run over with a wheel of a chair, but it had a really bad constant buzz, so I chopped off most the cable and soldered a new 15ft cable to the end, works awesome!

2cibof6.jpg
Workshop / Reject Bin
http://customsforge....e2525-workshop/
Videos of some of the cdlc I made
https://www.youtube....IiIk0M80V-HyHww

#2
Offline   Alex360

Alex360

    Guitar God

  • Rocksmith Custom Developer

  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,196 posts
  • 311 thanks
  • Rocksmith:Steam

Ez fix, you may want wireless module, which way too expensive :lol:

as someone suggested earlier, try to minimize harassment on RT cable, use di-box or female-female connector(make it static) so you can plug in another cable and don't worry about RT cable, something like that..



#3
Offline   Smash54

Smash54

    Beginner Guitarist

  • Member
  • Pip
  • 19 posts
  • 0 thanks
  • Rocksmith:Steam
I do the second female to female. When I used the RS cable only I would have connection issues since I'm moving the USB plug.

Sent from my SM-N920V using Tapatalk