Jump to content

Welcome to CustomsForge Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Learn & Play Rocksmith!

Want to play the songs you love? Registration and the use of this website is 100% free.
The only thing you need is a legal copy of Rocksmith 2014 w/ a cable. Click here to buy it.
 
Having trouble logging in or registering? Please click "Support" below.


Announcements:

$171 Remains for our donation goal. Any amount helps. Our services will be suspended if we're not able to reach this goal by the end of the month. You can donate via: click here to donate.

Join us on Discord | Facebook | Twitter | Patreon | Merch | Volunteer | CustomsForge Newsletter (Issue 15) | Protest Edition (ft. Ignition4 Preview & MAGFest wrapup)


FearTheTitan's Content

There have been 1 items by FearTheTitan (Search limited from 27-January 19)


By content type

See this member's

Sort by                Order  

#303332 Latest EOF releases (1-14-2020)

Posted by FearTheTitan on 03 February 2019 - 12:13 AM in Editor on Fire

Have a new PC so had to re-download a fresh copy of EoF with the hotfix.

Few things I've noticed that don't work (for me at least)

  • Neither Waveform nor Spectograph will show with F5 or manually toggling it in the menu
  • Adding silence no longer works, initially does the re-encode CMD window then asks what bitrate I want again and asks for the media file again. Sometimes does nothing either and gives me an Error 42 window

Can't do much past this since I consider these pretty important for my CDLCs

 

EDIT: Tried a fresh copy without the hotfixes and works fine