Jump to content

Welcome to CustomsForge Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Learn & Play Rocksmith!

Want to play the songs you love? Registration and the use of this website is 100% free.
The only thing you need is a legal copy of Rocksmith 2014 w/ a cable. Click here to buy it.
 
Having trouble logging in or registering? Please click "Support" below.



WildCat714's Content

There have been 1 items by WildCat714 (Search limited from 01-April 19)


By content type

See this member's

Sort by                Order  

#123003 Ignition Beta Launched! (Merry Christmas!)

Posted by WildCat714 on 18 January 2015 - 08:31 PM in News & Announcements

 

I can't seem to get it to work after the first time I used it. Every time I open the page I see no results.

Try to press this green "refresh" button.

 

 

This was happening to me as well and the refresh did not seem to work. What did work though was to click on the search or magnifying glass. This then displayed the green refresh button to bring everything back.

 

Also, while I know the content that is new since the last time is listed as bold, it seems hard to differentiate when compared to the bold of the old site. Would it be possible to have a small symbol next to the new stuff, or possibly have the text be italic or a different color?

 

Loving the new stuff though guys, thanks!

 

p-